Pagina's

donderdag 22 november 2018

Boekpresentatie verhalenbundel Deadline



Afgelopen zondag was de boekpresentatie in Voorburg, waar ik eindelijk de bundel 'Deadline' waarin mijn verhaal 'Duivelskind' is gepubliceerd mocht vasthouden. Theo van Rijn, de uitgever van LetterRijn overhandigde mij een badge en het pakket met boeken en een rapport van de jury.

Die badge had een enorme aantrekkingskracht, want in no-time zwermden er een aantal collega-schrijvers om me heen als bijen rond een pot honing. Of ik hun boek wilde signeren. Uiteraard!

Het officiƫle programma begon. Acht schrijvers lazen voor uit eigen werk. Het waren mooie, spannende, ontroerende en grappige verhalen. Veel van deze schrijvers hadden al meerdere boeken uitgegeven, het meest bij LetterRijn.

In de korte pauze tussendoor werd ik naar de tafel met boeken gezogen. Ik vroeg Theo van Rijn welk boek hij mij zou aanraden. Dus ging het door hem geschreven boek ‘Het Tippelteefje en andere verhalen’ gesigneerd mee naar Zutphen.

Het officiƫle programma werd afgesloten met een prijsuitreiking. Ilona de Lange, de terecht winnares van dit jaar, ontving de trofee uit handen van de winnares van afgelopen jaar.

Thuisgekomen opende ik dan eindelijk mijn pakket met boeken. Het is zo bijzonder om jouw verhaal met jouw naam in een boek te zien staan. Het rapport was positief, maar ik had het thema meer nadrukkelijk mogen gebruiken en ik had het hoofdpersonage nog krachtiger kunnen neerzetten. Daar kan ik volgende keer mee aan de slag.

Voor wie een bundel bij mij besteld heeft: ze zijn beschikbaar en als je dat wilt schrijf ik er natuurlijk iets voor je in. We maken snel een afspraak!