Pagina's

maandag 2 april 2018

Interview Bas Steman

Via What’s App kreeg ik een berichtje of ik het leuk zou vinden om een schrijver te interviewen. Ik voelde me vereerd en reageerde meteen enthousiast. Pas later bedacht ik dat het toch wel handig is om te weten om welke schrijver het gaat en of zijn boeken mij wel aanspreken. Het gaat om Bas Steman. Begin dit jaar is zijn nieuwste boek Morgan – een liefde te koop. Het boek is nu al toe aan de vierde druk. Ik had nog nooit van de schrijver gehoord, het boek zei me wel vaag iets. Ik raadpleegde Google en was om.

Ik kreeg twee boeken, die ik inmiddels met veel plezier heb uitgelezen. Ondertussen verzamelde ik zoveel mogelijk informatie over Bas. Ik ben opnieuw begonnen in Morgan – een liefde. Deze keer plak ik overal gekleurde plakkertjes, schrijf elke vraag op die maar in me opkomt, heb een leuke anekdote om het interview te beginnen genoteerd en natuurlijk krijgt het publiek ook de gelegenheid vragen te stellen. Toch vraag ik me af: wanneer ben je goed voorbereid? Wanneer is het genoeg? Gelukkig hoef ik het niet helemaal alleen te doen, er is goed overleg met de winkel waar ik het interview mag geven. En ik heb nog even de tijd…

Het interview vindt plaats op woensdagavond 25 april 2018 bij Primera Bosman te Brummen. Entree is gratis, wel graag aanmelden via xlbrummen@primeranet.nl. Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.